Luxusní omeleta? Stvořit výtvor, po kterém zjihnou i ti největší gastronomičtí ignoranti, není zas tak těžké. Nespornou výhodou je, že ji můžete konzumovat kdykoliv: jako předkrm, snídani, večeři nebo i část hlavního jídla. Není z mé hlavy, že správný zážitek netvoří ani tak suroviny jako spíš jedna malá finta.

INGREDIENCE
4 vejce
1-3 plátky šunky
1-3 plátky sýra
voda
sůl
pepř

POSTUP

  • Smíchejte vejce s vodou, pořádně vyšlehejte, rozpalte pánev a nalijte.
  • Osolte, opepřete dle chuti, přidejte na kostičky nakrájený sýr a šunku.
  • Pečte tak, aby omeleta byla co nejrychleji hotová (hrajte si třeba s okraji).
  • Omeletu ne zcela hotovou opatrně zatočte a chvilku nechte na talíři dopéct.

ČAS PŘÍPRAVY
10 minut

Energická hodnota
385 kcal / omeleta

MICHAL NOVOTNÝ on Linkedin
MICHAL NOVOTNÝ
Profesí marketingový specialista se slabostí pro inovace všeho druhu, statistiky a sociální sítě. Miluji vaření a nejen v kuchyni spojuji často nespojitelné. A ten pravý relax pro mě znamenají hory, ať už po svých nebo na kole či koloběžce.

Sdílet na Pinterestu

Sdílej

Sdílejte tento příspěvek s vašimi přáteli.